Esteu aquí

Compartir
306 visitas
22
nov.
2018

Èxit d’assistents a la “II Jornada Treball Social Sanitari, Peça Clau en Salut”

El passat dia 16 de novembre de 2018, es fa fer  la “II Jornada Treball Social Sanitari, Peça Clau en Salut” amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències de l’àmbit sanitari i social per estimular la reflexió i el diàleg entre els diferents nivells assistencials.

La benvinguda i presentació va anar a càrrec de Maria José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili; Antoni Pigrau, degà de la Universitat Rovira i Virgili i Mila Ortiz de Landázuri, representant del comitè organitzador i referent dels Treballadors Socials Sanitaris a la Unitat d’Atenció al Ciutadà de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Per concloure l’acte amb les conclusions finals, va comptar amb Simón Sas, representant del Col·legi Oficial de Treball Social de la delegació de Tarragona, treballador social del H. Sta. Tecla i membre de la junta de la delegació de Tarragona; Ramon Descarrega, gerent de la regió Sanitària del Camp de Tarragona i Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona.

La Jornada va ser tot un èxit d’assistència.

Compartir