Esteu aquí

Compartir
219 visitas
28
nov.
2017

IX Jornada de Treball Social i Universitat: “L’atenció centrada en la persona”.

Joprnada URV

El dijous dia 14 de desembre del 2017, a l’Aula Magna del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili es farà la IX Jornada de Treball Social i Universitat: “L’atenció centrada en la persona”.

La Jornada de Treball Social i Universitat compta amb el suport del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social, de la Facultat de Ciències Jurídiques i de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV.

L’edició d’enguany es presenta sota el títol “L’atenció centrada en la persona”. Els canvis socials han generat noves necessitats que creen nous perfils d’usuaris i obliguen els professionals a revisar els serveis i a posar en el centre l’atenció a la persona, per tal de poder millorar-li la qualitat de vida i el benestar. Això significa donar-li veu, respectar la seva dignitat i fer-li possible la participació activa des dels seus drets i deures i, per tant, des de l’assumpció de les seves responsabilitats.

En representació del Col·legi, La Sra. Núria Carrera durà a terme la conferència “L’acompanyament per a l’exercici de la dignitat de les persones” a les 10 hores.

Podeu consultar el programa i realitzar la inscripció en aquest enllaç

 

Compartir