Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Conferència: "Multiplicar l'eficàcia a l'àmbit social: les cosmovisions socials com a eina útil"

DIXIT Lleida organitza el dimarts 24 de novembre la conferència "Multiplicar l'eficàcia a l'àmbit social: les cosmovisions socials com a eina útil”, en la qual s'aprofundirà en el concepte de l'eix de cosmovisions socials per oferir als professionals d'afers socials una nova anàlisi de les problemàtiques amb què es troben.  

Durant la xerrada s'analitzaran els cinc grans grups en què es pot dividir la societat d'acord amb la seva visió social, els seus valors i les seves formes d'actuar. Entendre els cinc grups i la seva visió pot ajudar els professionals a comunicar-s'hi millor en el seu propi llenguatge, a ser entesos i afavorir així canvis en la seva conducta en les àrees que siguin clau per a la millora de la societat.  

La conferència anirà a càrrec de Daniel Gabarró, que és llicenciat en Humanitats, diplomat en Magisteri, psicopedagog i expert en programació neurolingüística (PNL). Imparteix classes puntuals a màsters i altres formacions a diverses universitats, com la Universitat de Lleida i, anteriorment, la Universitat Ramon Llull.

Data: dimarts 24 de novembre de 2020 de 17 a 18 h.

Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l'enllaç en el correu de confirmació d'inscripció).

Inscripció: Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari

Data i hora:
24/11/2020
17:00
Lloc:
Plataforma online
Webinar Taules de Salut Mental

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) organitza el Webinar Taules de Salut Mental: "La salut comunitària com a reacció envers la pandèmia". La sessió on line es farà el dimecres 25 de novembre del 2020 de 10 a 12.30 hores.

Inscripció
 

Data i hora:
25/11/2020
10:00
Lloc:
Plataforma online
Obrint Camins: es busquen persones que vulguin donar suport telefònic a la gent gran en temps de Covid-19

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès impulsa una iniciativa per donar suport a persones grans que visquin soles al municipi. La pandèmia ha agreujat la situació d'aquest col·lectiu i cerquen persones que col·laborin desinteressadament fent trucades d'acompanyament.

Les persones interessades en fer de voluntàries d’aquest projecte es poden adreçar als telèfons 938905917 i 648261147 o per correu electrònic a rgarcia@vilafranca.org

No ho dubtis més i participa!

Data i hora:
31/12/2020
Lloc:
Vilafranca del Penedès
Experto Universitario en Trabajo Social Clínico

Aquest programa de formació va dirigit a preparar l'estudiant per a proveir serveis clínics d'avaluació, prevenció, intervenció i psicoteràpia a individus, famílies i grups, per tal de millorar el funcionament psicosocial d'aquests i l'ambient en el qual es desenvolupen. L'estudiant desenvoluparà destreses per promoure tant el benestar psicosocial dels seus clients, com la justícia social i econòmica dels entorns en els que es desenvolupen. Amb aquesta finalitat, el currículum de l'programa s'emmarca en l'enfocament sistémicoecológico, amb èmfasi en les perspectives crítica, de fortaleses i biopsicosocial.

Data i hora:
10/02/2021
09:00
Lloc:
Plataforma Online
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial