Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Jornada sobre el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) en dones

El 28 de maig, en motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, la Regidoria de Promoció de la Salut, conjuntament amb les d’Ensenyament, Igualtat i Joventut, ha organitzat una jornada enfocada al coneixement i la conscienciació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) femení per donar visibilitat a les nenes, noies i dones amb TEA. Es tracta d’una acció formativa a través de la qual s’oferirà informació per conèixer i comprendre el perfil femení del TEA, i les diferències bàsiques amb el perfil masculí. La jornada, dirigida per quatre psicòlogues especialistes en TEA de Somni Psicologia, comptarà amb diversos testimonis per tal d’apropar-nos a la realitat de les persones amb TEA i de les seves famílies. Es farà a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, de 10 del matí a 2 de la tarda.

 

Inscripció prèvia a través d’aquest formulari 

Data i hora:
28/05/2022
10:00
Lloc:
Vilassar de Mar
Enquesta: Anàlisi de l'ús de la mentida terapèutica per part dels treballadors/es socials

Aquest qüestionari està dissenyat per a l'estudi i l'anàlisi de l'ús de la mentida terapèutica per part dels treballadors/es socials amb persones amb deteriorament cognitiu i forma part d'un projecte de recerca d'una tesi doctoral d'un treballador social del Col·legi de Madrid.

Totes les preguntes han estat supervisades i analitzades pel Comitè d'Ètica d' Investigació de la Universidad Complutense de Madrid.

Data i hora:
30/05/2022
09:00
Lloc:
Online
Enquesta sobre Treball Social i Serveis Socials

Aquest qüestionari forma part del Treball Final de Grau d'una estudiant de la Universitat de Barcelona, que tracta sobre el coneixement que té la ciutadania respecte al Treball Social i els Serveis Socials, i com afecta aquesta imatge pública a la pròpia pràctica del Treball Social.

Data i hora:
30/05/2022
09:00
Lloc:
Online
Màster d'Acció Social i Educativa en la justícia per la UB

Aquesta formació es realitzarà en modalitat semi presencial al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona. Es pot cursar el màster complert o mòduls de forma independent, acreditats individualment (amb reconeixement com crèdits lliure elecció).

Les pràctiques només es poden cursar com a part del màster complert.

En cas de matricular el màster disposant de mòduls acreditats prèviament , es reconeixen els crèdits cursats sense cost addicional.

Trobareu més informació clicant aqui

Data i hora:
06/06/2022
20:00
Lloc:
Online
Dixit
Diputació de Barcelona
La Intercol·legial