Compartir
857 visitas
08
jun
2016

Arriba el tercer TAST Social a Tarragona

 

TAST social


Els propers 10 i 11 de juny les entitats mostraran com el voluntariat transforma la vida. Serà en el marc de la tercera edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social), impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. L’acte comptarà amb la ja habitual mostra d’entitats i, com a novetat, amb la celebració d’un concert solidari.

L’acte principal d’aquesta edició tindrà lloc el divendres 10 de juny, quan les entitats es trobaran a la Rambla Nova (tram de davant de la OMAC) amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca i, sobretot, fer reflexionar a la ciutadania sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de persones voluntàries. El TAST Social comptarà amb l’entrega de premis del 7è Concurs de Relats Curts del Voluntariat Social, per part de la FCVS.

A la mostra d’entitats hi participaran 29 entitats de voluntariat amb l’objectiu de donar valor al voluntariat com a eina de transformació social. En aquest sentit, en l’edició d’aquest any del TAST Social, serà la primera vegada on participaran totes les associacions privades sense ànim de lucre on col·laboren persones voluntàries.

 

Compartir