Compartir
2271 visitas
04
jul.
2016

Celebrat l’acte de graduació dels estudiants de treball social de la URV

 

Tarragona, rovira i virgili


El passat 1 de juliol es va celebrar a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona l’Acte de Graduació dels seus estudiants de Grau de Treball Social.

La benvinguda va anar a càrrec del Dr. Antoni Pigrau, Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques, i la Dra. Ramona Torrens, responsable de l’Ensenyament de Treball Social. Una benvinguda que va anar precedida de l’entrega del premi al millor Treball de Fi de Grau i l’entrega d’orles i bandes a les graduades i graduats.

Seguidament es va comptar amb la intervenció de Juan Manuel Rivera, Secretari i Vocal de la Junta del Col·legi, qui va recordar que les treballadores i treballadors socials són “agents de canvi”. “La suma és l’única formula que permet multiplicar i avançar”, va recordar Rivera.

Tot seguit, es va projectar un vídeo on la Degana del Col·legi, Núria Carrera, felicitava a la nova generació de treballadores i treballadors socials i les animava en la seva nova etapa professional.

A l’acte de graduació també hi van assistir membres de la Junta Territorial de la Delegació de Tarragona del Col·legi: Marta Frontiñán, Vicedegana 4a, Raquel Castro, Tresorera i Damià Godall, Secretari.

Veure programa

Compartir