Compartir
414 visitas
28
maig
2019

I Jornada d'Innovació en la Intervenció Socioeducativa: L'impacte en l'àmbit local

 

jornada, URV


Participa a la "I Jornada d’Innovació en la Intervenció Socioeducativa: L'impacte en l'àmbit local", emmarcada en la 1ª Edició del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa (MIISE) amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Aquesta jornada pretén donar a conèixer i debatre sobre el potencial que la recerca té en la intervenció socioeducativa a l’hora de produir impacte i transformació social.

Data: dijous dia 13 de juny de 2019.

Horari: 8:30h a 14:00h.

Lloc: Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Avinguda Catalunya, 35).

Al llarg de la jornada es compartiran projectes i experiències desenvolupades per professionals del nostre territori i es donaran a conèixer noves metodologies que estan emergint com a alternativa vàlida a l’hora d’intervenir en la diversitat sociocultural que actualment ens envolta.  La Jornada inclourà, a més a més, la realització d’un taller vivencial, a càrrec del projecte 4cordes de Musicop, en què l’alumnat de 4t de primària de l’escola Sant Salvador (Tarragona) demostrarà com l’art es pot incorporar com a eina d’impacte en la intervenció socioeducativa. 

Podeu consultar el díptic amb el programa en aquest enllaç i tramitar la vostra inscripció gratuïta aquí  ( es donaran certificats d’assistència a les persones inscrites i aquesta activitat serà reconeguda en el Pla de Formació del PDI, amb el codi PROFI227 pel professorat URV).

Per a més informació podeu contactar amb la Sra. Eva Zafra, coordinadora del MIISE a través del correu: eva.zafra@urv.cat

 

Compartir