Compartir
322 visitas
11
jun
2019

Jornada de Portes Obertes a Tarragona el dia 2 de juliol

 

portes obertes, Delegació Tarragona


Amb motiu de la finalització del curs universitari, la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, ha organitzat una Jornada de Portes Obertes perquè ens vingueu a conèixer.

La cita tindrà lloc el dimarts dia 2 de juliol, de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores ( C/ Barcelona, 9 baix 1a de Tarragona).

En aquesta Jornada us ensenyarem les instal·lacions del Col·legi i us podrem explicar els serveis col·legials que oferim.

Per la tarda, de 16,30 a 17,30 hores, es farà la xerrada: “ Trencant tòpics: Refugiats” a càrrec de l’Emma Pérez Pla, vicedegana i Mireia Bonet López, secretaria de la Delegació de Tarragona del Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya. Tot seguit es farà una sessió informativa de la 2ª edició del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), dissenyat i implementat amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya a càrrec de l’Eva Zafra, coordinadora del Màster.

A més, totes aquelles persones RECENT GRADUADES que ens visiteu el dia de Portes Obertes i us vulgueu col·legiar comptareu amb un descompte molt especial: quedareu exemptes de la  quota d’inscripció col·legial, què és de 60€ ( s’abona una sola vegada). Una promoció només vàlida per als assistents a la Jornada de Portes Obertes i només vigent fins el dia 30 de setembre d’enguany.

Ens alegrarà molt comptar amb la vostra presència i oferir-vos suport professional en un futur.

Confirmeu assistència : tarragona@tscat.cat

US HI ESPEREM!!!!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir