Compartir
649 visitas
02
març
2016

La Intervenció del Treballador Social en emergències i catàstrofes

 

curs emergències


Els dies 19, 20, 26 i 27 de febrer s’ha realitzat a la delegació de Tarragona el curs: “La Intervenció del Treballador Social en emergències i catàstrofes”, organitzat pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i amb la col·laboració de la Direcció General de protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs tenia l’objectiu de donar eines i estratègies d’intervenció psicosocial en les emergències. Les docents que han impartit aquest curs han estat: la Sra. Montse Mas, Graduada en Treball Social i Pèrit Social i la Sra. Conxita Luna, Llicenciada en Psicologia i Educadora Social.També s’ha comptat amb la participació de la Sra. Judit Rodríguez, referent de la Comissió d’Emergències i Catàstrofes del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Ha estat un curs amb una alta convocatòria d’assistents: col·legiats, precol·legiats i professionals d’Atenció Bàsica i Atenció Especialitzada.

Valorem molt positivament la formació realitzada i amb  moltes ganes de crear un grup  d’Intervenció Psicosocial d’Emergències i Catàstrofes al territori.

Compartir