Compartir
83 visitas
15
set.
2021

Nou curs a la Delegació de Tarragona: Solucions Sistèmiques aplicades a l'àmbit social

 


El proper 4 de novembre començarà el curs: Solucions Sistèmiques aplicades a l´àmbit social. La formació s’impartirà en 5 sessions realitzant tres sessions de forma presencial, i  dos sessions a través de connexió online, els dies programats.

La metodologia sistèmica aporta un enfoc resolutiu en diferents àmbits. En el camp social ens permet supervisar assumptes relacionats amb l’atenció a persones usuàries sense judicis, partint del fet que forma part d’un sistema familiar, amb les seves complexitats, lleialtats, desequilibris, amb la finalitat d’entendre i respectar la realitat i els fets.

Posem l’accent en trobar un bon lloc per al professional en relació a les persones que atén. També és útil per treballar les dificultats allò que li resulta més difícil sostenir en la seva praxis: els encàrrecs professionals, equips multidisciplinaris, gestió de conflictes, problemes relacionals, motivació, la conciliació entre la vida professional i la personal, orientació en la presa de decisions, etc.

 

Dades del curs

  • Dates sessions presencials: 4 ,18 de novembre i 2 de desembre de 2021 
  • Dates sessions online: 11 i 25 de novembre a través de plataforma Online
  • Hora: de 16:00 a 20:00
  • Lloc: Delegació de Tarragona, c/ Barcelona n 9 baixos, Tarragona.
  •  Inscripcions
Compartir