Compartir
6 visitas
14
set.
2021

Noves dates del Servei de Sensibilització a la Supervisió

 


Fa poc temps que estàs exercint com a treballadora social i tens dubtes sobre quin paper tens dins de l'equip, quin encàrrec has de fer, com s'han d'abordar els casos o a on queda l’ètica professional i personal? 

Per tal de donar-vos suport en aquests casos, el Col·legi segueix programant sessions grupals de Sensibilització a la Supervisió, en modalitat online o presencial, amb l'objectiu d'oferir-vos acompanyament en aquestes primeres etapes de la vostra pràctica laboral.

La propera s'iniciarà a l'octubre i contempla tres sessions gratuïtes (20 d'octubre, 3 de novembre i 1 de desembre de 2021, de 16:30 a 18:30 hores), adreçades a professionals que s'hagin iniciat en el món laboral, o estiguin en actiu, en les quals s'aproparà a l’experiència de la supervisió i als seus beneficis. Més endavant, podreu optar a participar en una segona fase de sessions d’aprofundiment sobre la pràctica professional.

S’ha de tramitar la inscripció a les sessions, complimentar el full de sol·licitud que trobareu adjunt i fer-lo arribar per correu electrònic a tarragona@tscat.cat

 

Compartir