Esteu aquí

Benvinguda

Conchita Peña, degana del TSCATConchita Peña, degana del TSCAT

Vull adreçar-me a vosaltres, personalment, per presentar-me com a nova degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Com sabreu, després d’un procés electoral, va sortir guanyadora la junta que encapçalo, formada per un equip de companyes i companys de tot el territori, amb empenta i ganes d’invertir esforços per aquesta professió que compartim i estimem.Us vull presentar en aquesta nova etapa, de manera molt resumida, els eixos que ens inspiraran per treballar i continuar canviant la realitat professional. 

D’entrada, no podem entendre el treball social sense entendre que té el seu sentit a partir de la relació, les aliances, el vincle. És des d’aquesta idea principal la que continuarem teixint relacions amb universitats, col·legis professionals, administracions públiques, sindicats, etc. en la cerca d’accions conjuntes per defensar i posar en valor la professió.

Hem de poder entendre l’entorn per poder endinsar-nos i treballar amb major precisió. És per això que seguirem sumant en plataformes, presència en òrgans de participació, etc. oferint i promovent la perspectiva des del treball social en defensa dels drets socials. Això ho continuarem impulsant i donant a conèixer des dels mitjans de comunicació com també les xarxes socials. Sempre garantint que la informació us arribi de la millor manera possible, ja sigui a través de la informació al web, “al dia TSCAT” com també el “Fem visible”.

Volem ser un punt de referència per afavorir la vostra carrera professional, adequant l’oferta formativa i serveis a les diferents necessitats que podeu tenir en la vostra trajectòria laboral. És per això que continuarem treballant en postgraus, màsters i cursos que us siguin d’utilitat en la vostra pràctica.
Així com incorporar la perspectiva de gènere a la vida col·legial.

Evidentment, tot això ens resultarà difícil sense vosaltres, per això permeteu-me també convidar-vos a participar en les activitats que organitzem, en els Grups de treball i les Comissions, en les que tothom formem part i som Col·legi.

No vull acomiadar-me sense agrair a la junta sortint, encapçalada per Núria Carrera, la valuosa tasca realitzada al llarg dels 8 anys de mandat, que han situat el Col·legi en l'entorn social.

Encarem aquest mandat amb energia i il·lusions, conscients que són 4 anys que poden ser clau pel futur del Col·legi. Acompanya’ns fent treball social, fent Col·legi!