Pestanyes primàries

Congrés de Serveis Socials Bàsics

 

IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Davant la incertesa sanitària de com evolucionarà la pandèmia provocada per la covid-19 i la seva afectació a l'hora de celebrar esdeveniments multitudinaris, s'ha decidit ajornar el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats previst per al 22 i 23 d’octubre de 2020. 

La nova data escollida és el 16 i 17 de setembre de 2021, al mateix lloc on estava previst, al Palau de Congressos de Girona.

Aquest IV Congrés està impulsat pels Col·legis de Pedagogs (COPEC) -que en aquesta edició liderarà l'organització-, el d'Educadores i Educadors Socials (CEESC), el de Psicologia (COPC) i el de Treball Social (TSCAT) i té com a lema central "Dependències al llarg del cicle vital: enfortiment i autonomia".

 

III Congrés de Serveis Socials Bàsics (2018)

 

 

Els passats 17 i 18 d’octubre de 2018 es va celebrar el III Congrés de Serveis Socials Bàsics, organitzat pel Col·legi de Treball Social, conjuntament amb els col·legis d’Educadores i Educadors Socials, Pedagogs i Psicologia. Sota el lema “Acompanyament professional, transformació col·lectiva”, més de 750 professionals dels serveis socials es van aplegar a la Farga Congress per reflexionar sobre la situació actual i de futur dels Serveis Socials Bàsics, i sobretot, sobre quin ha de ser el paper dels i les professionals.

Un Congrés amb història

Aquestes trobades van començar l'any 1997 com unes jornades, de les quals es van fer 9 edicions. L'any 2014 es va apostar per modificar el format i transformar les jornades en un Congrés bianual, que permet a les i els professionals de diferents disciplines però vinculades al món social tenir un espai de trobada i de reflexió conjunta per tractar temes d’interès per al dia a dia.